Hopp til hovedinnhold

Serveringssteder

Varingskollen har tre serveringssteder;  Café Snøtunet, Skvirretunet, Toppstua og en varmestue med grillmulighet.

Snøtunet – midt i anlegget

Caféen har både varm og kald meny i tillegg til enkel snacks. Et hyggelig samlingspunkt sentralt i anlegget, ved siden av terrengparken ved Olaheisen og skiutleien. Sitteplasser både innendørs og utendørs. Servering er åpen i anleggets åpningstider. 

Skvirretunet – ved barnebakken

Velkommen til koselige Skvirretunet. Her serveres vafler, pølse, panini, nachos bakevarer og barnas favoritt Skvirrebollen. Store vinduer gjør at man har fin oversikt over hva som skjer utenfor. I tillegg har vi sitteplasser, griller og bålpanne ute; perfekt for en pause i bakken. Skvirretunet er åpen i anleggets åpningstider, og er plassert ved barnebakken.

Nyhet for sesongen 21-22 er en lavvo med sitteplasser og grillmuligheter for våre gjester som har med seg egen mat. Denne ligger også ved barnebakken.

Toppstua – toppen av Olaheisen

Den ærverdige toppstua helt på toppen av Varingskollen er full av historie! Denne flotte stua i laftet tømmer sto klar da alpinsenteret åpnet i 1963 og er et kjært samlingspunkt for både alpinister og markas mange skiløpere. Ta deg en pause her oppe og nyt den fantastiske utsikten over Nittedal, marka og Romeriksåsen. Enkelt serveringstilbud med pølser, vafler og snacks. Toppstua vil være åpen i helgene 11-16 f.o.m åpning av anleggets øvre del (Olaløypa).