Hopp til hovedinnhold

Barnebakke

Varingskollen er godt tilrettelagt for hele familien!

I Skvirres Familiepark skal barna ha det gøy!

Barnebakkene ligger ved den nederste parkeringsplassen, så det er kort vei fra bilen eller toget og bort til bakken. Her har vi også salg av heiskort, og du finner både toaletter og varmestue med grillmulighet, café og uteplasser. Det er lett å ha oversikt over barna i Varingskollen, da flere heiser og bakker kommer sammen nederst. Dersom man har flere barn i bakken samtidig har man god oversikt, selv om de kjører i forskjellige løyper. Terrengparken, nybegynnerbakkene og barnebakken har samme utgangspunkt, og heisene ligger ved siden av hverandre.Skvirres Familiepark er et flott område med barnebakker for de aller minste. Her bor ekornet Skvirre, som er vår egen maskot, og han er ofte ute i bakken. Skvirre kan til og med ta en 360 på rail og har sin egen sang. Her kan du høre Skvirresangen.
Barnebakken - med gratis rulleteppe-heis

Den minste barnebakken i Varingskollen er 90 meter lang, med morsomme figurer i nedfarten og gratis heis. Heisen er en rulleteppe-heis, og er så enkel at den passer for alle. På toppen av barnebakken finner man både varmestue og  café med servering i hele bakkens åpningstid. Om det frister med en litt lengere nedfart kan barna begynne å bruke Hakkebakken med Stavheisen.

Denne heisen er en barnevennlig skålheis. Hakkebakken er en blå bakke som passer for de som har kjørt litt på ski eller snowboard fra før. 

Mini terrengpark i Trollparken

Er barna i starten av park-karrieren er det lurt å starte i vår mini terrengpark som bygges opp i Trollparken. Dette er en blå parklinje med både hopp og rails. Den blå parklinjen passer selvfølgelig for viderekommende også. Velkommen til å prøve, det er en første gang for alt!

Rabatterte eller gratis heiskort for barn og nybegynnere - Jippipass

For barn og nybegynnere har vi rabatterte heiskort; Jippipass. Jippipass er kun gyldig i Stavheisen (300m). Barn 0-6 år får gratis heiskort når foresatte kjøper heiskort til seg selv. Den nederste barnebakken er gratis for alle.
 

Jippipass heldagskort kl 16-21 (10-17) fra 230 kr.