Hopp til hovedinnhold

Parkkjøring

Varingskollen Terrengpark er blant de beste i Norge, noe vi er meget stolte over!

Terrengparken i Varingskollen

I terrengparken kan alt fra små barn og nybegynnere til viderekommende og profesjonelle landslagskjørere øve og utfordre seg på sitt eget nivå. Varingskollen ønsker å ha en «levende» park der vi bytter og bygger om på parken i løpet av sesongen. Vi har veldig stort fokus på park og parksjefen selv legger hele sjelen sin i at parken skal holde høy standard, både på utfordringer og sikkerhet. 


Parken deles opp i en blåpark (i Trollparken) og en Rødpark (i Terrengparken). Blåparken passer for nybegynnere og rødparken passer de som er mer viderekommende. Uansett om du liker blå- eller rødparken best, her er det alltid mye moro!

Blåparken

I Trollparken finner du blåparken som er ypperlig for nybegynnere og de minste barna, med en 550m lang linje med små hopp og rails/boxer. Her kan man øve opp ferdighetene og bygge opp mot til og etter hvert bevege seg over i rødparken! 

Rødparken

Terrengparken i Varingskollen er 550 meter lang og vi har et mål om å fylle den med mest mulig røde elementer. Her finner du over 20 elementer som store hopp, morsomme og utfordrende rails og masse mulighet for kreativitet. Du finner en egen parkheis (T-krok), og hele veien opp kan man følge med på og bli inspirert av hva de andre gjør av triks i parken.