Hopp til hovedinnhold
 • Del:
Publisert på

Varingskollen 60 år

1963-2023 - Varingskollen blir 60 år! Helgen 24-26 mars skal det feires! Vi inviterer alle våre gjester, samarbeidspartnere og ansatte til en 3 dager lang fest. Her er foreløpig program. Mer informasjon kommer! 

Fredag 24 mars: Kickoff

Hakadal Alpin&Freeski inviterer ungdom og kids til en Candyjam i parken. Det blir det musikk, enkel konkuranse og masse latter. Oppmøte kl 18.00 nede ved nye skiutleia, her finner dere også Monstertrucken.
Lørdag 25 mars: Den store dagen

Gjør dere klare for en full dag med opplegg fra morgen til de sene nattetimer i Varingskollen! 
OBS! Konserten er utsolgt.Foreløpig program:

   • 07.00 - Frokostkjøring i Olaløypa med stor frokostbuffet på Toppstua. Nyt 3 timer skikjøring i helt nypreppa bakke med soloppgangen som bakgrunn. Billetter til frokost MÅ kjøpes på forhånd senest torsdag.
    11.00-16.00- Toppstua er åpen og her blir det mulighet å kjøpe grillmat, bli med å skape god stemning før det braker løs nede kl 17.
   • 17.00 - Vi drar i gang med vår store jubileumskonsert i bunn av Olaløypa. Det blir DJ etterfulgt av de lokale Nittedalsheltene Bård Christiansen med Thorstein Elvestad på trommer, Tomas Linnes på Elgitar og Terje Bryn på bass. Bernt Wangberg stiller med Adam Toth på synt, Ørjan Kvalvik på Elgitar, Svein Johnsen på bass og Martin Brennhovd Løchsen på trommer.

   • Konserten er utendørs og det er ikke noen telt, ta med varme klær og riktig fottøy. Det kommer å finnes noen få sitteplasser men det kan være lurt å ta med egen stol hvis man ønsker det. Det er selvsagt ikke lov med medbrakt alkhol.
   • 19.15 -  Kveldens hovednummer på scenen, ta godt imot STAUT. Inne på Festivalområdet blir det griller og barer - rett og slett en magisk kveld dere ikke må gå glipp av.  OBS! 18 års aldersgrense. (Utsolgt)
   • 22.30 - Festivalområde stenger.Søndag 26 mars:
Barnas dag

Barnas 60-årsfeiring. Skvirre inviterer til Barnas Afterski sammen med vennene sine. Det blir akekonkuranse, musikk, sprell og selvsagt kake. Start kl 13.30

Skvirre har invitert vennene sine for å feire Varingskollen sin 60 årsdag! De var forberedt på en stor feiring, men denne blir avbrutt da snørøverne kommer. Snørøverne har planlagt en utfordring som bygger på akekonkuranse, quiz og snøballkrig. Om snørøverne vinner denne får de ta all snøen i Varingskollen. Skvirre og vennene hans trenger barnas hjelp for å vinne over snørøverne"

 
Samarbeidspartnere

Nedenfor kan du se våre samarbeidspartnere i forbindelse med vårt 60-års jubileum.


Logo til Coca Cola, JL Toppteknik AB og Nordica
Logo til Alpha Elektro og Feiring

Logo til Vy og Söderberg & Partners
Logo til Gilde og Noova Energy Systems


Logo til Hakadal Bygg AS og KB Blikk