varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Spisesteder i Varingskollen

Serveringssteder i Varingskollen

Varingskollen har tre serveringssteder med varmestuer: Café Snøtunet, Varmestua nederst i Hakkebakken og Toppstua.

Café Snøtunet, midt i anlegget!

Caféen har både varme og kald meny i tillegg til enkel ″snacks″. Et hyggelig samlingspunkt sentralt i anlegget, ved siden av terrengparken ved Olaheisen og skiutleien. Vi har sitteplasser både innendørs og utendørs og er åpen i anleggets åpningstider.

Velkommen til Cafe Snøtunet!

Kiosken og varmestua ved barnebakken
Kiosken og varmestua ligger ved barnebakken og den gratis rulleteppe-heisen. Et fint samlingssted for små og store som vil varme seg og spise enkel ″snacks″. Store vinduer gjør at man har fin oversikt over hva som skjer ute. I tillegg har vi sitteplasser, griller og bålpanne ute; perfekt for en pause i bakken.

Varmestua er åpen i anleggets åpningstider. Kiosken er åpen tirs-ons 17-21 og lør-søn 10-17.

Toppstua
Den ærverdige toppstua helt på toppen av Varingskollen er full av historie! Denne flotte stua i laftet tømmer sto klar da alpinsenteret åpnet i 1953 og er et kjært samlingspunkt for både alpinister og markas mange skiløpere. Ta deg en pause her oppe og nyt den fantastiske utsikten over Nittedal, marka og Romeriksåsen. Enkelt serveringstilbud med pølser, vafler og snacks. 

Toppstua driftes av Hakadal IL Langrennsgruppa og vil være åpen i helgene (10-17) f.o.m åpning av anleggets øvre del (Olaløypa).