varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Varingskollen Skiskole

Lær barna skiferdigheter i vinter

 

Varingskollen tilbyr i år privattimer i helger og ferier fra jul og ut sesongen.

Privattimer: En privattime med instruktør tar alltid utgangspunkt i dine ferdigheter, forutsetninger og mål. Det handler om at du skal ha kontroll og føle trygghet når du står på ski.

En privatleksjon er på 60 minutter og koster kr.650,- NOK. For ekstra deltager tilkommer det kr.250,-

Meld deg på her: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

 

 

Hakadal Idrettslag

Hakadal IL Alpingruppa ønsker velkommen til en ny og aktiv vinter på ski i Varingskollen. Vi har ulike aktivitetstilbud i Varingskollen:

1) Alpin Skileik, 4-10 år - lære å stå på ski: Påmelding til kurs her: https://skileikalpin.wordpress.com/

2) Alpin treningsgrupper: For deg som vil trene og bli god på ski:  http://www.hakadal-il.no/alpingruppa/treningsgruppene-alpin

Alle våre tilbud vektlegger at alle deltakere skal ha og føle en god mestringsfølelse, lære nye ting og få positive opplevelser og ikke minst HA DET GØY PÅ SKI :-)!

Les mer: http://www.hakadal-il.no/alpingruppa

 Varingskollen Snowboardklubb

 Varingskollen Snowboardklubb tilbyr privattimer på snowboard til både barn og voksne, samt at vi arrangerer kurs over flere ganger. For å komme i kontakt med oss:

https://www.facebook.com/VaringskollenSnowboard/

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."> 

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.