varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Ny sesong nærmer seg

- og vi har ny daglig leder på plass i Varingskollen!

 

Pressemelding 18/8-17:

Ny Daglig Leder i Varingskollen Alpinsenter AS 

Richard Palmgren er ansatt som ny Daglig Leder i Varingskollen Alpinsenter AS og bringer med seg lang erfaring fra reiseliv, destinasjonsutvikling og drift av alpinanlegg.

Fantastisk sesong med doblet besøk

Etter overtagelsen av Varingskollen Alpinsenter AS har anlegget vært igjennom en fantastisk sesong hvor besøkstallene er doblet i forhold til fjorårssesongen og selskapet er tilbake i økonomisk balanse. På vei inn i en ny sesong så er ny Daglig Leder på plass i Varingskollen. Han har vært ute en vinterdag før.

Spennende mulighet

- Når denne muligheten dukket opp så måtte jeg bare ta den, sier Richard Palmgren. Varingskollen er et veldig spennende anlegg med fantastiske utviklingsmuligheter og suveren beliggenhet i forhold til Oslo og befolkningstette områder på Østlandet. Her er det virkelig mulig å skape Østlandets beste alpinanlegg og jeg gleder meg til å ta fatt i oppgaven sier han

Lang erfaring

Richard Palmgren har lang erfaring med reiseliv, destinasjonsutvikling og drift av alpinanlegg. Han har blant annet vært daglig leder i Trysil Booking, Daglig leder i Geilo Skiheiser og Daglig Leder i Hamrafjället Lift AB/Tänndalen som er et av Sveriges største skianlegg. Han kommer til stillingen fra Mora Golfklubb. – Felles for alt jeg har gjort tidligere er å jobbe med bærekraftig drift gjennom fokus på gjester, gode opplevelser og kontinuerlig utvikling sier Richard, og legger til: -Der tror jeg også nøkkelen ligger for videre utvikling i Varingskollen

Blir Nordmann igjen

-Nå blir jeg nordmann igjen, denne gangen også Hakadøl smiler Richard, som vil være på plass i stillingen fra 1.september og da med bosted i Hakadal.

Veldig fornøyd

-Vi er veldig fornøyd med å ha fått en så erfaren og dreven kar som Richard Palmgren med på laget sier Truls Klokkerud, Styreleder i Varingskollen Alpinsenter AS. – Hakadal Idrettslag har store planer for Varingskollen og med denne ansettelsen så viser vi at vi setter videre utvikling i fokus for å kunne realisere vår plan om å gjøre Varingskollen til Østlandets beste alpinsenter og en helårs aktivitetsarena sier Klokkerud.

For nærmere informasjon, ta kontakt med:

Truls Klokkerud

Styreleder Varingskollen Alpinsenter AS

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 992 51 975

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.