varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Selvfølgelig blir det terrengpark i Varingskollen!

Terrengparken i Varingskollen har vært blant de beste i Norge, og selvfølgelig skal vi ha en skikkelig park i år også! Fete rails, store hopp og utfordrende elementer - hele pakka skal på plass. Alt fra små barn og nybegynnere til viderekommende og profesjonelle landslagskjørere vil kunne øve og utfordre seg på sitt eget nivå i Varingskollen i år.

 Satser på tidlig åpning

For Varingskollen er det viktig å gi et parktilbud som er muliggjør åpning tidlig i sesongen. I arbeidet med å få til en park som er ferdig produsert og klar til bruk i desember har vi satt i gang en del tiltak. Et av disse er masseutfylling i parken som tar ned behovet for snømengder til produksjon av parkelementer. Et annet tiltak er å utforme parken slik at den kan endres og tilføres nye elementer gjennom sesongen.

Terrengpark på kjørernes premisser
Vi vil prioritere å lytte til kjørerne, og bygge parken slik kjørerne vil ha den. Ledelsen i Varingskollen Alpinsenter vil frem mot sesongstart invitere alle brukergrupper av park i anlegget til å komme med innspill og forslag på utforming av park og elementer i parken. Mer informasjon om dette kommer i løpet av oktober/begynnelsen av november.

En levende terrengpark
Det er viktig for oss å ha en park som er levende der vi bytter og bygger om på parken i løpet av sesongen. Vi vil ha et stort fokus på parken skal holde høy standard, både på utfordringer og sikkerhet. Her vil innspill fra de som faktisk bruker parken være svært viktig.

For nybegynnere og de minste barna
I Trollparken vil du også i år finne blåparken som er ypperlig for nybegynnere og de minste barna, med en 550m lang linje med små hopp og rails/boxer. Her vil man kunne øve opp ferdighetene og bygge opp mot til og etter hvert bevege seg over i rødparken.

For de som er mer viderekommende
Terrengparken i Varingskollen er 550meter lang og vi har et mål om å fylle den med mest mulig røde elementer. Her vil du finne store hopp, morsomme og utfordrende rails og masse muligheter for kreativitet.

Velkommen til Varingskollen, bare 30 minutter fra Oslo.

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.