varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Vi utvider åpningstidene

Det svinger i Varingskollen og nå utvider vi åpningstidene! Etter et par sesonger med stengt på mandager så er vi tilbake der vi bør være: Åpent alle hverdager – nå fra 14:00 med muligheter for «Rett fra skolen – rett i bakken!»

I helgene kjører vi med 10:00 – 17:00, det samme gjelder jul og påskeferien, mens det i vinterferien klinkes til med 10:00-21:00! Sammenliknet med fjoråret så er dette i sum en utvidelse av åpningstidene på ca 30%!

Åpent hver dag!
Etter et par år hvor anlegget har vært stengt på mandager så blir det nå full rulle hele vinter’n! – Vi tror det er stor interesse for å benytte anlegget på alle hverdager så det var i grunn en enkel beslutning, sier daglig leder i Varingskollen Alpinsenter AS, Harald Jøsendal. – Med åpent på alle hverdager, alle helger og selvfølgelig i jul, vinter og påskeferie så betyr det i praksis at anlegget åpner i november og holder det gående hver eneste dag til etter påske, med unntak av julaften hvor det er stengt. - Vi tror dette blir knallbra, sier Harald med et stort smil.

Rett fra skolen – rett i bakken!
Ikke bare holder anlegget åpent på mandager, åpningstidene vil også utvides med start kl 14:00 på hverdager (mot 15:00 i fjor). Dermed burde det være duket for moro på ski hele ettermiddagene. - Vi har sett på timeplanene på skolene og landet på at 14:00 er et bra tidspunkt, da er blir det gode muligheter for å dra ”rett fra skolen rett i bakken” forteller Harald.

Full rulle i helgene og i ferier
Det blir selvfølgelig full rulle i helgene med åpent 10:00-17:00, og disse åpningstidene gjelder også i feriene, unntatt vinterferien hvor det klinkes til med 10:00-21:00: - Hele romjula og nyttårshelgen kjører vi med 10:00-17:00 og i år så er vi overbevist om at vi kommer til å se mengder av glade barn med nytt skiutstyr i bakkene her hele juleferien, sier Harald entusiastisk.

Booking for grupper
-Det vil også bli mulig å booke anlegget utenom oppsatte åpningstider for grupper. – Dette er aktuelt for alt fra skigymnas, bedrifter, events og bursdagsselskaper sier Harald, som oppfordrer alle interesserte til å ta kontakt for å få et pristilbud.

Utvidelse på 30%!
-En ting er i hvert fall sikkert, i år skal det ikke stå på åpningstidene, sammenlikner vi antall timer åpent anlegg pr uke så er dette en økning på 30% – det tror vi blir stas, avslutter en travel og strålende blid Harald Jøsendal.


Du finner til en hver tid oppdaterte åpningstider på denne siden »