varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Nå svinger det i Varingskollen!

Hakadal idrettslag har kjøpt Varingskollen Alpinsenter AS – nå gjør vi oss klar til en sesong det virkelig svinger av! I over 50 år har denne bakken vært i drift – nå er vi klare for nye 50 år som viktig lokal attraksjon for skiglade barn og voksne.

Hakadal IL tok ansvar

Når det ble klart at Oslo Snowparks ønsket å selge anlegget så tok vi i Hakadal idrettslag ansvar og kjøpte det. Et bredt spekter av lokale krefter har engasjert seg kraftig for å verne om skisenteret, blant annet gjennom facebook-gruppen «Bevar Varingskollen» med nærmere 6000 medlemmer.Nå sikrer vi videre drift, aktivitet og opplevelser for mange barn, unge, voksne og familier i Hakadal og Nittedal, men også på Romerike, Hadeland og Oslo.


– Det er et godt stykke med arbeid vi har foran oss, men med så mye lokalt engasjementet og forkjærlighet for Varingskollen er jeg sikker på at dette kommer til å bli utrolig bra, forteller nyansatt daglig leder i Varingskollen Alpinsenter, HaraldJøsendal.

Satser på tidlig åpning

– Vi jobber beinhardt for å åpne anlegget rekordtidlig sier Jøsendal og forteller om utbedringer av terrenget og effektivisering av snøproduksjonen, blant annet gjennom splitter nye pumper som skal på plass i Nitelva. – Dette er et knallbra anlegg med stort potensiale, nå gleder vi oss til nok en vinter fylt med gode skiopplevelser i bakken.

Tidligsalg av sesongkort

Prisene for sesongkort er nå klare og for alle som kjøper kort før 1. november så er det eksempelvis mulig å skaffe seg kort til en skikkelig hyggelig pris. – For de som kjøper tidlig så er prisen 6.900,- kroner for en familie på inntil 2 voksne og 3 barn, forteller Harald Jøsendal og legger til: Det er en superbra pris for skiopplevelser i en bakke som Varingskollen.

Gjennom høsten så vil det være mulig å kjøpe kort på Hakadal Alpin sin skimesse 22/23 oktober og også online på varingskollen.no. – Mer informasjon kommer straks vi er klare sier en entusiastisk Harald Jøsendal!

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.