varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Jobb i Varingskollen

Har du lyst til å bli en av oss?
Etter en fantastisk vinter er vi i gang med forberedelsene til nok en flott og innholdsrik sesong i et av Østlandets herligste alpinanlegg. For å få hjulene til å gå rundt trenger vi din hjelp. Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og har godt humør? Er du opptatt av å skape opplevelser og gi best mulig service til enhver tid? Da er du hjertelig velkommen til å sende oss din søknad.

Vi ser etter deg som blir glad av å være ute i snø! Hos oss kan du jobbe med flere ulike ting, alt fra snølegging til servering og shop. Uansett hva du ønsker å jobbe med, leter vi etter deg som har rett innstilling til jobben. Du bør være utadvendt, sosial og elske serviceyrket! Samtidig er det viktig at du tar ansvar og kan jobbe i team. Vi er opptatt av at våre gjester og besøkende skal få en uforglemmelig opplevelse i vårt skianlegg. 

Les mer …

Takk for i år!

 

Varingskollen har stengt for sesongen.
Takk til alle våre gjester, samarbeidspartnere og ikke minst alle ansatte som har gjort en suveren innsats.

Les mer …

Påske i Varingskollen

Åpent 10-17 med eget påskeprogram.

Du trenger ikke dra til påskefjellet for å finne snø og gode forhold. I Varingskollen er det flotte forhold og åpent hele påsken!

Les mer …

Randonne

Vi ønsker alle Randoneeløpere velkommen!

For felles trivsel og sikkerhet har vi noen regler som må følges. 
Siden anlegget er i forandring endres også reglene, og disse må alltid sjekkes før anlegget tas i bruk for randonee. Se reglene nedenfor.

Les mer …

Vi sees i bakken!

Da er vi i gang med en ny sesong i Varingskollen. I første omgang er Hakkebakken og barneområdet åpnet. Velkommen til 100% vinter.

Kjøp skipass på nett. Klikk her! 

Julen er best i bakkene!

Juleprogram 2018

Velkommen til en desembermåned full av moro for hele familien. Bli med på teater på Skvirretunet, Lucia-feiring, julegrøt og andre overraskelser for store og små. 
Skvirre kommer - og nissen også. 

Les mer …

Rekordomsetning

Varingskollen Alpinsenter leverer historisk gode resultater for sesongen 2017/18. Regnskapet som nylig er avsluttet viser en omsetning på 14,4 MNOK med over 2 MNOK i overskudd. Dette er sannsynligvis den beste sesongen gjennom anleggets 55 årlige historie.

Les mer …

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.