varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Renn i Olaløypa i helgen

I helgen er det FIS renn i Varingskollen. Vi holder da deler av Olabakken stengt på lørdag og hele bakken stengt på søndag.
Park, Skicross, barneområde etc er åpent som vanlig.
Velkommen til 100% vinter.

Alpinsenter med mest snø på Østlandet

Vinterferie er best i bakken!

Med vårt 7-dagers skipass har du muligheten til boltre deg i hele anlegget i vinterferien fra kl. 10.00 hver dag. Vi byr på flotte forhold med løyper både for alpint, snowboard, langrenn og randonné. I Skvirres Familiepark har vi gratis akebakke og vi holder fyr i bålpannene, serverer varm mat fra grill og varmestuer, og har jevnlig besøk av maskotten vår Skvirre.

Les mer …

Randonne

Vi ønsker alle Randoneeløpere velkommen!

For felles trivsel og sikkerhet har vi noen regler som må følges. 
Siden anlegget er i forandring endres også reglene, og disse må alltid sjekkes før anlegget tas i bruk for randonee. Se reglene nedenfor.

Les mer …

Vi sees i bakken!

Da er vi i gang med en ny sesong i Varingskollen. I første omgang er Hakkebakken og barneområdet åpnet. Velkommen til 100% vinter.

Kjøp skipass på nett. Klikk her! 

Julen er best i bakkene!

Juleprogram 2018

Velkommen til en desembermåned full av moro for hele familien. Bli med på teater på Skvirretunet, Lucia-feiring, julegrøt og andre overraskelser for store og små. 
Skvirre kommer - og nissen også. 

Les mer …

Rekordomsetning

Varingskollen Alpinsenter leverer historisk gode resultater for sesongen 2017/18. Regnskapet som nylig er avsluttet viser en omsetning på 14,4 MNOK med over 2 MNOK i overskudd. Dette er sannsynligvis den beste sesongen gjennom anleggets 55 årlige historie.

Les mer …

Sesongstartilbud på Familiepakka!

Nå sparer du 400,- ved å kjøpe Familiepakka før sesongstart til 7350,-

Familiepakken gjelder for 2 voksne (+16 år) og inntill 3 barn (7-15 år) og betinger at kortene kjøpes samtidig, og at alle i familien bor i samme husstand. 

Se tilbudet her og trykk på knappen "Familiepakke Sesongkort"
https://varingskollen.skiperformance.com/shop/no/shopp

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.