varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Messetilbud sesongkort!

Heiskortpriser i Varingskollen for sesongen 2017/2018

Messetilbud på sesongkort i Varingskollen gjelder kun på skimesse i Bjertneshallen vgs helgen 21-22 oktober.

Voksen (16-64 år): 2500 kr, du får med et dagskort på kjøpet.
Barn (7-15 år): 2200 kr, du får med et dagskort på kjøpet.
Familie, 2 voksne og inntill 3 barn i samme husstand: 6900 kr (ordinær pris 7.500) Denne sesongen er det også mulig for besteforeldre å kjøpe famileipakke for seg og sine barnebarn.
Familiepakken betinger at kortene kjøpes samtidig.

 

Sesongkort
Billett som er gyldig i hele åpningstiden hele sesongen. Sesongkortet lades opp på et chipkort. Sesongkortet er gyldig i Varingskollen. Sesongkortet er personlig og kan ikke overdras til andre. Foto obligatorisk. Ved mistet eller glemt sesongkort påløper det et gebyr på 100,-

Familierabatt

Knøtter 0-6 år med hjelm, får et gratis heiskort ved kjøp av tilsvarende fullpris-billett til medfølgende voksen (foresatt) i bakken. 1 gratis knøttekort per medfølgende voksen.

Les mer …

Kom deg ut en time eller to!

Alle nasjonale prøveprosjekter og internasjonal forskning viser at daglig fysisk aktivitet gir økt konsentrasjon og bedre læring.

Les mer …

Skidag med skolen i Varingskollen

Ta med deg klassen ut i et fantastisk vintermiljø! Vi har svært gunstige priser for skolegrupper.

Les mer …

Fysisk aktivitet med jobben!

Det er ikke noen nyhet at fysisk aktivitet kan gi en positiv effekt for både virksomheten og ansatte. Like viktig er det å kunne jobbe sammen og ha det gøy. 

Les mer …

Det skal være gøy på ski!

Utgangspunktene i disse regler er basert på Skivettreglene anbefalt av Norske Skiheisers Forening. I tillegg er det utarbeidet retningslinjer av Samarbeidsutvalget (Tryvann Skisenter AS, Oslo Skikrets, representanter for alpin klubber og trenere).

Les mer …

Velkommen til Varingskollen!

Største høydeforskjell er 360 m og lengste nedfart er 1600 m. Toppen av Varingskollen ligger på 546moh med en fall høyde på 360m i forhold til den nedre del av anlegget.

Les mer …